ContactView Larger Map

4 comentarii:

 1. ESTE O BISERICUŢĂ MICĂ, PLINĂ DE HAR, IUBITĂ, UNDE SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA ŞI SFÂNTUL IERARH CALINIC DE LA CERNICA, IAR DIN CER, PĂRINTELE CTITOR PAUL POPESCU, VECHEAZĂ NEÎNCETAT ŞĂ DĂRUIEŞTE PRIN PREOŢII SLUJITORI, DAR DE VINECĂRI SUFLETEŞTI ŞI TRUPEŞTI. MĂ NUMĂR PRINRE CEI CE AU PRIMIT AICI, DAR DE VINDECARE.. CU EVLAVIE, ELISABETA DICU.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cuvintele nu pot descrie caldura, blandetea preotilor si harul slujbelor, pe care le simt de fiecare data cand particip la sfanta liturghie. Aici, ceva este si mai deosebit: faptul ca multa lume canta facand participarea enoriasilor, foarte activa. Ma simt minunat in aceasta sfanta biserica si plec de la slujbe, foarte impacata, cu pace si speranta in suflet.

  RăspundețiȘtergere
 3. Rog sa se faca slujba de Sf Maslu,in fiecare saptamana,miercurea sau vinerea,dupa cu se poate,la fel cum era in anii trecuti.sunt foarte utile pt credinciosi.Multumesc si Doamne Ajuta!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Programul liturgic,actualizat saptamanal este de mare folos pt credinciosii care vor sa vina la slujbe.tineti-o tot asa.Multumesc

  RăspundețiȘtergere

Instalare Preot paroh Pc.Pr. Dinu Liviu-Mihai

          Cu vrerea Bunului Dumnezeu și cu mijlocirea Sfinților ,Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica și Sf. Cuv. Parascheva de la Iași înce...